Galleries – at last…….

Finally I have done it! I had a hard time to choose how to sort, which images to take, and which ones not to take …
But nothing is set in stone, I will often remove, replace and add.
Welcome in and see how it turned out!

Enjoy!  🙂
Please feel welcome to take a trip and stroll around the galleries

You find them also in the tabs in the drop down menu

I will often remove, replace and add new images.

Black and white gallery

Infrared gallery

Colour gallery

Redscale gallery

Impressionistic and abstract gallery

Instant photography gallery

Hasselblad 503 CX Fuji Astia RAP 100F E6 process

Hasselblad 503 CX
Fuji Astia RAP 100F
E6 process

Advertisement

19 thoughts on “Galleries – at last…….

  • Thanks a lot James! I’m glad you like them. I will continue to update the galleries, so please come back again.
   I hope your week is great too! 🙂

 1. Ska verkligen titta igenom gallerierna här – har sett några tidigare (och dom tåls att se igen och igen, bra bilder är bra bilder helt enkelt). Tycker det här är en bra idé för att strukturera upp bilderna i bloggen. Funderar på om man kan göra detta när man inte har eget på wordpress (om man ligger under wordpress helt och hållet menar jag).

  • Absolut kan du göra det! Jag ligger helt under wp, har bara köpt ett eget domännamn. Jag tror att det kanske beror mer på det tema man har, om det “tillåter” sidor och gallerier.
   Tack Malin!

   • Man kanske får bort den här röran som vi skrev om tidigare 🙂 Jag har sett att vi har samma tema, fast jag har den mörka och du den ljusa. Går man bara på “sidor” och skapar en sida som heter “Gallerier”?

    • Precis, fast det blir lite som en flerstegsraket.

     Först skapar du (under pages) de sidor du vill ha, och gör dem så färdiga du kan. Ha allting opublicerat som “draft” tills du är klar, annars äter stressen upp dig… Jag gjorde en huvudsida/samlingssida; galleries, sen gjorde jag de olika sidor som skulle ingå under ” galleries”.
     Vad gäller bilderna till galleriet tror jag att jag tog en genväg och valde bilder som redan låg i mitt bildarkiv, men jag ser nu att om man klickar på en bild så kommer man till den posten bilden hörde till i första läget. Så jag vet faktiskt inte om man ska koda den annorlunda eller helt enkelt lägga upp en dublett. Jag har bara små bilder här, så egentligen är det inget problem, bara lite mer krångligt. Men om du gör allt detta från början kan du ju ha det i tanken och välja rätt från början.

     Menyn kan du inte göra förrän allt annat är klart, för du måste publicera för att kunna göra den. Och jag har upptäckt att även om jag bara publicerar en kort kort stund och fixar menyn, och sen “avpublicerar”, så ligger sidan ute i alla fall. Och menyn faller, så du måste ändå göra om den igen… Fast det blev ju lite träning förstås…

     Sen när alla sidor är som du vill ha dem, publicerar du alltihop.

     Gå sen in i snabbredigeringen för varje sida (jag har för mig att det funkade där också) och lägg din huvudsida (Galleries) som “parent”,
     Och de andra sidorna som att de ligger under “Parent=Galleries”

     Sen går du in under Menus (tror den ligger i appearence) och skapar menyn du vill ha genom att helt enkelt dra-och-släpp sidorna i den ordning du vill ha dem. Där kan du också flytta runt menyflikarna i den ordning du vill ha dem.

     Hoppas att jag inte stökat till det ännu mer för dig nu, att förklara saker är inte min starkaste sida… 😊, så återkom när du vill så ska jag försöka hjälpa dig. Det känns väääldigt bra när allt är fixat och klart!

     Lycka till! 🙂

Please, share your thoughts

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: